Håll kontakten. Organisera. Få saker gjorda.

Allt du behöver på samma ställe

Outlook Mobile ger en uppkopplad upplevelse via e-post, sökfunktion och kalender, och är starkt integrerad med Office-appar, -filer och grupper för att effektivisera produktivitet och samarbete.

Skydda och hantera med lätthet

Skydda dina data med säkerhet du kan lita på utan att offra produktiviteten. Outlook Mobile har inbyggd program- och enhetshantering i företagsklass som skyddar din information.

Människor och anslutningar

Se till att personer som är viktiga finns längst fram och i mitten. Se organisationsinformationen och vem som jobbar tillsammans med vem för att få saker och ting gjorda. @nämn personer i företaget för snabbare samarbeten.

Ett smartare sätt att arbeta

Outlook använder AI för att förutse dina behov, hjälpa dig att hålla ordning och att planera framåt. Sök lätt fram filer, kontakter och e-postmeddelanden. En intelligent kalender påminner dig när möten börjar.

I molnet och lokalt

Outlook Mobile fungerar tillsammans med dina befintliga Office 365- eller lokala Exchange-miljöer.

Källa: https://products.office.com/sv-se/outlook-mobile-for-android-and-ios

Ladda ner App till iPhone: https://itunes.apple.com/se/app/id951937596

Ladda ner App till Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook&referrer=adjust_reftag%3Dcnh7azlY56L2q%26utm_source%3DWebsite%26utm_campaign%3DOffice365.com%26utm_content%3DBanner_outlook_android